Word Suc6voller met uw veiligheid in de zorg

Suc6voller worden door een training, coaching en/of advies

Hoe mooi zou het zijn als iedere cliënt zich veilig en begrepen voelt en medewerkers veilig hun taken en verantwoordelijkheden kunnen uitvoeren binnen de zorg en welzijn. Iedere medewerker wil tenslotte plezierig en onbezorgd werken. Zo’n veilige werk- en leefomgeving kunt u creëren. Word daarin suc6voller door een training, coaching of advies.

Door diverse oorzaken doen zich met regelmaat situaties voor waarbij de spanningen hoog oplopen.  Lastig voor zowel de cliënt, omstanders als de medewerkers. Goed, efficiënt en veilig omgaan met deze situaties is helaas geen vanzelfsprekendheid. Wat echt helpt en doeltreffend is om de veiligheid in zorg in zo’n geval te waarborgen, is zoeken naar de verbinding tussen de partijen. Puur Suc6 leert u hoe dat moet.

Programma
In Puur Suc6 vindt u een partner die zich realiseert dat de maatschappij en ook de veiligheidsrisico’s veranderen. Dat vraagt om een unieke aanpak. Een waarbij de veiligheid en rechten van iedereen centraal staat.
Tools
De fundering van onze werkwijze is de Human Right Approach, waarbij de veiligheid en rechten van zowel de patiënt, de medewerker als uzelf centraal staan.
Verbinding
Het zoeken naar oplossingen vanuit de verbinding is wat helpend en doeltreffend is. Puur Suc6 leert u de tools om deze verbinding tot stand te kunnen brengen.

Wij staan voor

 • Een plezierig en veilig leerklimaat
 • Verbinden organisatie waarde in het leerproces
 • Heldere, haalbare en inspirerende doelen
 • Continu leren en verbeteren
 • Praktische en bewezen methoden en modellen
 • Continue aansluiting op actuele thema’s en wetgevingen
 •  Co-creatie en nauwe samenwerking met uw organisatie

Samen creëren we een veilige en plezierige werk- en zorg/begeleidings omgeving door:

 • Het verminderen en voorkomen van onveilige situaties, escalaties en grensoverschrijdend gedrag
 • Het verbeteren van communicatie en samenwerking
 • Het vergroten van de juiste kennis en kunde

Efficiënte oplossingen

Puur Suc6 biedt veiligheidsoplossingen in de breedste zin. Voor specialistische ieder veiligheidsvraagstukken in de zorg creëren of hebben wij een krachtig antwoord.
Vroegsignalering
Vroegsignalering en de-escalerend werken
EBK
Veilig fysiek begeleiden en het samenstellen van een toolbox voor veilig begeleiden in een EBK
Up-to-date
Nieuwe of veranderende wet-en regelgeving voor uw zorgorganisatie? Wij geven het betekenis en helpen het te implementeren
Safewards
Safewards opleiding vertaald naar de Nederlands praktijk
Forensisch
Ontwikkeling van forensische werken, forensische scherpte hoe geef je hier vorm aan
Reductie
Separeer reductie programma’s; geen eenzame opsluiting meer
Teamanalyse
Teamanalyse bij langdurige separatie ( volgens inspectie norm)
HIC
Een ontwikkel en begeleidingsprogramma voor een HIC
Agressie
Agressiviteit in uw huisartsenpraktijk? Wij geven handvatten om ermee om te gaan en te voorkomen.
Vraagstukken
Gevoelige vraagstukken? Wij leveren trainingen als suïcidepreventie bij jongeren

Cursussen van puur Suc6

De professionaliseringstrajecten van Puur Suc6 draaien om het oefenen in de praktijk, leren leren, reflecteren en feedback geven en ontvangen. Wij koppelen praktijkcasussen aan de te ontwikkelen kennis en vaardigheden. Zo is er een optimale transfer van theorie naar praktijk, waar u blijvend en succesvol de vruchten van plukt.

Maatwerk voor uw veiligheidsvraagstuk in de zorg

Een inspirerende en veilige werk- of leefomgeving vraagt om oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie. Waar u behoefte heeft aan een structuur, zoekt de ander juist een oplossing met een flexibel of tijdelijk karakter. Samen met u ontwerpen we unieke veiligheidsoplossingen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. 

Dit kan een opleidingstraject zijn, een fysieke training, teamontwikkelingstraject of coaching on the job. Ook adviseren wij op grotere schaal en denken we mee over integrale oplossingen. Hierbij combineren wij samen met onze deskundige partners de fysieke dienstverlening met techniek en (data-)intelligentie. Denkt u hierbij  aan slimme toegangspoortjes met gezichtsherkenning.

Contact

Wilt u meer weten over het maatwerk dat wij u kunnen leveren, laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Laatste nieuws

  De Trainers

  Hieronder kunt u zien welke trainers verbonden zijn aan Puur Suc6 en meer lezen over hun motivaties en achtergronden.

  Gijsbert Roseboom

  Partner / Adviseur
  Eigenaar Gijsbert beweegt zich al twintig jaar als opleider en adviseur in de zorgsector. Omdat hij ...
  View Profile

  Jolanda Verhoeven

  Partner/Adviseur Advies en Training bij Puur Suc6
  Eigenaar Jolanda Verhoeven heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als manager binnen de veiligheidsbranche. Naast het aansturen van een grote club beveiligers en teamleiders ...
  View Profile

  Jolanda Wildenberg

  Trainer Puur Suc6
  Jolanda Wildenberg leert u graag over weerbaarheidstraining in de zorg. Met een rugzak vol ervaring is geen enkele training hetzelfde.
  View Profile

  Eelco Schaap

  Trainer Puur Suc6
  Geen enkele training ziet er bij Eelco hetzelfde uit. Met diverse oefeningen en input van de groep zorgt hij keer op keer voor een ...
  View Profile

  Jarno Smit

  Trainer Puur Suc6
  Jarno Smit werkt tijdens zijn praktijkgerichte trainingen graag mee aan het delen van de nieuwste inzichten en het vergroten van uw vaardigheden. Maak kennis.
  View Profile

  Trainingsacteur

  Trainingsacteur
  Een trainingsacteur schetst reële situaties en laat u die uitvoeren door middel van rollenspel. Ontdek waarom een acteur onmisbaar is tijdens een training.
  View Profile