Ga voor Puur Suc6

Puur Suc6 staat voor inhoudelijke expertise en een optimaal eindresultaat. Wij richten ons op het ondersteunen, adviseren en trainen van professionals en hun directie. Zo leren we hen omgaan met complexe communicatie, grensoverschrijdend gedrag, suïcidepreventie en conflictsituaties. Met onze ervaring en kennis uit de praktijk, onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners in binnen- en buitenland, leveren wij up-to-date ontwikkeltrajecten die aansluiten op actuele thema’s en wetgevingen. Ga jij ook voor Suc6?

Gijsbert Roseboom

Partner / Adviseur
Eigenaar Gijsbert beweegt zich al twintig jaar als opleider en adviseur in de zorgsector. Omdat hij ...
View Profile

Jolanda Verhoeven

Partner/Adviseur Advies en Training bij Puur Suc6
Eigenaar Jolanda Verhoeven heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als manager binnen de veiligheidsbranche. Naast het aansturen van een grote club beveiligers en teamleiders ...
View Profile

Jolanda Wildenberg

Trainer Puur Suc6
Jolanda Wildenberg leert u graag over weerbaarheidstraining in de zorg. Met een rugzak vol ervaring is geen enkele training hetzelfde.
View Profile

Eelco Schaap

Trainer Puur Suc6
Geen enkele training ziet er bij Eelco hetzelfde uit. Met diverse oefeningen en input van de groep zorgt hij keer op keer voor een ...
View Profile

Jarno Smit

Trainer Puur Suc6
Jarno Smit werkt tijdens zijn praktijkgerichte trainingen graag mee aan het delen van de nieuwste inzichten en het vergroten van uw vaardigheden. Maak kennis.
View Profile

Trainingsacteur

Trainingsacteur
Een trainingsacteur schetst reële situaties en laat u die uitvoeren door middel van rollenspel. Ontdek waarom een acteur onmisbaar is tijdens een training.
View Profile

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken op wat voor manier Puur Suc6 u kan adviseren en kan helpen met gespecialiseerde training.