Eelco Schaap

  • info@puursuc6.nl
  • eelco-schaap

Eelco Schaap

Trainer Puur Suc6

Geen enkele training ziet er bij Eelco hetzelfde uit. Met diverse oefeningen en input van de groep zorgt hij keer op keer voor een leerzame training. Lees hier meer over zijn werkwijze.

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Een standaard training hoeft u bij Eelco Schaap niet te verwachten. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de zorg met verschillende doelgroepen kijkt Eelco met een deskundige blik naar de groep en zorgt hij ervoor dat iedereen met bruikbare kennis, praktisch toepasbaar, de zaal verlaat. Hij gaat graag enthousiast, nieuwsgierig, complimenteus en doelgericht te werk. Maak kennis.

Wat onderscheidt Eelco?

  • Gebrand om u en uw team verder te laten komen in de zorg
  • Schoolt zichzelf regelmatig bij
  • Laat de theorie naadloos overlopen in praktijkgerichte stof

Oefening baart kunst

Even rustig achterover leunen gaat bij aanvang van Eelco’s training niet op. Door meteen u of uw collega naar voren te vragen, combineert hij moeiteloos de theorie en praktijk. Kijk niet raar op van een oefening waarbij u zich inbeeldt hoe het voelt om kortsluiting in uw brein te krijgen. Zoiets kan uw patiënt iedere dag ervaren. Wanneer u die ervaring opdoet, leert u zich gemakkelijker te verplaatsen in uw cliënt.

Neuzen dezelfde kant op

Eelco is erop gebrand om iedereen verder te laten groeien. Maar hamert er ook op dat jullie als team goed samenwerken. Zijn brede achtergrond in de zorg laat hem situaties vanuit verschillende perspectieven zien. Eelco gaat terug naar de basis of geeft oefeningen mee die jullie helpen elkaar beter te begrijpen. Hierdoor zorgt hij ervoor dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan.

Geef input tijdens de training

Hij komt er graag achter hoe uw werksituatie eruit ziet en wat u nodig heeft zodat hij zijn kennis kan inzetten en aan uw situatie bijdraagt. Gedurende Eelco’s training mag u hem altijd onderbreken om een vraag te stellen of feedback te geven over de bijscholing. Voor de trainer is het zeer belangrijk om te weten of de training de goede kant op gaat, het tempo prettig is en of u nog iets mist. Geef vooral ook zelf input, zodat de training dynamischer wordt. Eelco speelt namelijk met gemak op uw vragen in.

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Een training van Eelco zal altijd actuele informatie bevatten, omdat hij zich continu laat bijscholen over de veranderingen in de zorg. Daarnaast is hij op de hoogte van nieuwe onderzoeken en ontwikkelingen uit de sector. Zelf werkt hij ook nog in de zorg en komt hij in aanraking met verschillende doelgroepen. Dat geeft hem een groot inlevingsvermogen in uw situatie.

Taught Courses