Jarno Smit

  • info@puursuc6.nl

Jarno Smit

Trainer Puur Suc6

Jarno Smit werkt tijdens zijn praktijkgerichte trainingen graag mee aan het delen van de nieuwste inzichten en het vergroten van uw vaardigheden. Maak kennis.

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Het creëren van een effectieve, up-to-date training die goed aansluit bij de praktijk van uw zorgorganisatie. Dat doet Jarno Smit als geen ander. Hij vindt het belangrijk dat de training, naast het verwerven van inzichten, vooral gericht is op het oefenen van direct toepasbare vaardigheden. Met als resultaat; handelingsbekwame medewerkers, betere zorg en meer werkplezier.

Wat onderscheidt Jarno?

  • Hij weet een plezierige leeromgeving te creëren met ruimte voor ieders input.
  • Hij maakt gebruik van vele verschillende en afwisselende werkvormen.
  • Hij kan scherp observeren en houdt goed rekening met de verschillende leerstijlen.

Waslijst aan werkervaring

Met zijn lange lijst aan werkervaring kan hij zich goed inleven in wat zich op uw werkvloer afspeelt. Zo bedient hij teams, nieuwkomers en ervaren medewerkers met coachings- en trainingstrajecten op maat. Naast Jarno’s brede ervaring en analytisch vermogen is het vooral ook zijn toegankelijkheid waardoor cursisten graag met hem samenwerken.

Unieke trainingen voor de zorg

Binnen Jarno’s training is er aandacht voor het vergroten van vaardigheden met betrekking tot vroegsignalering, waarnemen en interpreteren van “ander” gedrag en de regulatie van eigen spanning. Maar er is ook aandacht voor teamafspraken, stappenplannen, samenwerking en het verbaal, non-verbaal en fysiek handelen. De-escalerend handelen is immers te trainen. Jarno zorgt voor een optimale leeromgeving waarin u van gedachten kunt wisselen en kunt oefenen.

Voorop lopen op zorgvraagstukken

Jarno houdt veranderingen in de zorg nauwlettend in de gaten. Deels door congressen te bezoeken, op de hoogte te zijn van net gepubliceerde onderzoeken en met collega-trainers te sparren. Maar ook door regelmatig zorgaanbieders te spreken, op de werkvloer actief te zijn en als zzp’er voor zeer diverse zorgorganisaties te werken. Hierdoor mag u verwachten dat er in de trainingen van Jarno de nieuwste ontwikkelingen, vaardigheden en technieken worden aangeboden.

Trainen met twee petten op

Naast actief te zijn geweest in de zorg heeft Jarno ook jarenlange ervaring als trainingsacteur. Hij heeft hierdoor inlevingsvermogen voor de patiënt/cliënt en de medewerker. Hij laat u graag beide kanten van de situatie zien, begrijpen en ervaren. Jarno kan daardoor zeer realistische praktijkvoorbeelden demonstreren en oefensituaties neerzetten. In een veilige leeromgeving ontdekt u samen met de andere cursisten wat werkt voor zowel de patiënt/cliënt als ook voor u en uw team.

Taught Courses