Trainingsacteur

  • info@puursuc6.nl

Trainingsacteur

Trainingsacteur

Een trainingsacteur schetst reële situaties en laat u die uitvoeren door middel van rollenspel. Ontdek waarom een acteur onmisbaar is tijdens een training.

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Oefen levensechte situaties uit de zorg met een trainingsacteur

Met een acteur haalt u meer uit de training. Dankzij rollenspellen gaat u op een praktische manier om met bepaalde situaties uit het werkveld. Zo leert u in een veilige omgeving hoe u moet reageren. Ontdek wat een trainingsacteur voor u kan betekenen.

Wat onderscheidt een trainingsacteur?

Het rollenspel voelt levensecht aan
De acteur laat u op uw gemak voelen
Hij of zij staat er voor uw belang en niet voor zichzelf

De vertaalslag naar de praktijk

In theorie lijken sommige reacties van patiënten heel logisch, maar in de werkelijkheid kan het zich toch anders voor doen. De ervaren acteur bereidt u tijdens een training op alle scenario’s voor. Hij voert u moeiteloos mee naar herkenbare situaties waardoor het voelt alsof er daadwerkelijk een patiënt voor uw neus staat.

Flexibiliteit van de trainingsacteur

Wees niet bang om vragen te stellen en vertel vooral over uw ervaringen in de zorg. De acteur koppelt de oefeningen namelijk meteen aan uw voorbeelden uit het werkveld. Nieuwe technieken worden op die manier direct tastbaar voor u. Zo weet u precies hoe u moet handelen als er een soortgelijk scenario voordoet op uw werk.

Veilige leeromgeving

Onze trainingsacteurs stellen u op het gemak en creëren een veilige leeromgeving waar u durft te oefenen. Alles mag, niets is verplicht. Mocht u zich bijvoorbeeld niet prettig genoeg voelen om voor de groep te staan, dan vragen we een trainer of uw collega’s naar voren in plaats van u. Door goed op te letten, krijgt u alsnog de benodigde technieken onder de knie.

Ruimte voor feedback

Na de training is het fijn om te weten hoe u de oefening ervaren heeft, maar ook waar uw verbeterpunten zitten. De trainer, acteur en uw collega’s geven u feedback, als u daar behoefte aan heeft. Op deze manier zorgt de trainingsacteur ervoor dat u alles uit een training kan halen.

Taught Courses