Jolanda Verhoeven

  • j.verhoeven@puursuc6.nl
  • 06-113 940 93
  • puursuc6.nl
  • Bankven 15, Goirle

Jolanda Verhoeven

Partner/Adviseur Advies en Training bij Puur Suc6

Eigenaar Jolanda Verhoeven heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als manager binnen de veiligheidsbranche. Naast het aansturen van een grote club beveiligers en teamleiders in de logistiek, retail en zorg, was zij ook verantwoordelijk voor het organiseren en implementeren van integrale veiligheidsoplossingen en ontwikkelprogramma’s. Met deze kennis levert ze moeiteloos een compleet veiligheidsconcept voor uw …
Continue reading Jolanda Verhoeven

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Eigenaar Jolanda Verhoeven heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als manager binnen de veiligheidsbranche. Naast het aansturen van een grote club beveiligers en teamleiders in de logistiek, retail en zorg, was zij ook verantwoordelijk voor het organiseren en implementeren van integrale veiligheidsoplossingen en ontwikkelprogramma’s. Met deze kennis levert ze moeiteloos een compleet veiligheidsconcept voor uw zorgorganisatie. Om tot een mooi en sluitend product te komen, neemt ze altijd de behoefte van de klant mee.

In 2015 rondde Jolanda de opleiding DHM (De Haagse Methodiek) Security Management en staat ze geregistreerd in het register security expert (SERN). Dat betekent dat zij beschikt over alle ‘instrumenten’ die binnen organisaties nodig zijn om een sluitende beveiliging op te zetten. DHM Security Management® is in beveiligd Nederland inmiddels een bekend begrip. Het is een methodiek voor de gestructureerde opzet van de beveiliging binnen bedrijven en instellingen.

Taught Courses