Jolanda Wildenberg

  • info@puursuc6.nl

Jolanda Wildenberg

Trainer Puur Suc6

Jolanda Wildenberg leert u graag over weerbaarheidstraining in de zorg. Met een rugzak vol ervaring is geen enkele training hetzelfde.

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Strevend naar een afwisselende, leerzame en leuke dag afgestemd op haar deelnemers en de klant. Zo gaat Jolanda Wildenberg haar trainingen in. Met diverse opdrachten en oefeningen weet u aan het einde van de dag uiteenlopende oplossingen voor realistische situaties en zijn uw vragen beantwoord. Maak kennis met Jolanda.

Wat onderscheidt Jolanda?

Spitst zich toe in het gedrag van kind en jeugd.
Gespecialiseerd in het omgaan met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.
Werkt veel met de-escalerend werk in de breedste zin.

Ervaring en deskundigheid

Door zoveel mogelijk zelf te oefenen tijdens een training loopt u aan het einde van de dag de deur uit met een rugzak vol nieuwe kennis en inzichten of heeft u bevestiging van wat u misschien al wist. U bent bezig met praktische oefeningen, maar er wordt ook een koppeling gemaakt naar de theorie. Waarbij er natuurlijk altijd gelachen mag worden. Met die combinatie deelt Jolanda haar ervaring en deskundigheid over de zorg.

U kunt niks fout doen

Dankzij haar weerbaarheidstrainingen leert u bepaalde situaties met meer zelfverzekerdheid en kennis aan te gaan. Wees niet bang om een vraag te stellen. Tijdens haar training kunt u het alleen maar goed doen. Een veilige en respectvolle omgeving zorgt ervoor dat u op uw gemak bent. Als Jolanda te snel gaat, kunt u dat altijd aangeven. Op die manier haalt u alles uit uw training. Ieder gedrag heeft een reactie en daar gaan jullie mee aan de slag.

Training op maat

Een vraag stellen aan het begin van de dag, midden in de training of daar ergens tussenin: Jolanda blijft afstemmen zodat u met zoveel mogelijk tools en antwoorden de training afsluit. Continu de vinger aan de pols houden, kenmerkt haar. U heeft zelf zoveel mogelijk inspraak tijdens de training wat voor veel ruimte en flexibiliteit zorgt. Door alsmaar input te vragen, ontvangt u een training op maat. Jolanda is heel toegankelijk en houdt de training laagdrempelig.

Kijkt niet alleen naar cliënten

Een training gaat er bij Jolanda niet alleen om hoe u op gedrag reageert van een cliënt. Maar welke signalen zendt u zelf eigenlijk uit? Deze vraag komt aan bod tijdens de weerbaarheidstraining. Soms zendt u zelf signalen uit waar een cliënt anders op reageert dan u had verwacht. Jolanda speelt daarop in en kijkt samen met de trainingsacteur en andere deelnemers naar gedragsalternatieven en de effecten daarvan op de betrokkenen.

Taught Courses