Coaching in de zorg

Uw organisatie is gepassioneerd over de zorg, maar loopt misschien tegen problemen aan. Uw team werkt niet goed samen of een collega gaat met steeds meer tegenzin naar werk. Los deze problemen op met onze coaching op maat voor teams of individuen in de zorg. 

Team coaching

Een team is een krachtige eenheid ondanks de verschillende persoonlijkheden. Maar soms botsen karakters zo erg dat het een negatieve invloed heeft op de werkvloer. Of iedereen hanteert standvastig een eigen werkwijze waardoor de uitvoering in de knel komt. Spreek problemen en heikele punten uit tijdens onze team coaching. In enkele sessies leren jullie werken als een sterke eenheid en overkomen jullie de hindernissen. 

Individuele coaching

Effectief functioneren in het werk en uzelf kunnen ontwikkelen leveren de meeste voldoening en de beste resultaten op. In de praktijk blijkt dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. U leeft in de waan van de dag of u weet niet hoe u het anders moet aanpakken. Coaching biedt u de mogelijkheid om bij uzelf stil te staan, bewust te worden van uw gedrag en nieuwe manieren te vinden.

Ontdek de mogelijkheden

Pak gezamenlijke of individuele problemen op de werkvloer aan met onze coaching op maat.