Over Puur suc6

Advies en trainingen

Wij zijn een moderne netwerkorganisatie, met specialisten op het gebied van training opleiding en coaching. Wij stellen samen met hen zorgvuldig de opleidingsprogramma’s samen waarbij verschillende expertise worden samen gebracht zodat wij een suc6 volle opleiding kunnen aanbieden.

Wij combineren inhoudelijke “vakkennis” met interactieve vormen van opleiden en coachen, waardoor de ontwikkeling van medewerker en organisatie (eenheid) tot zijn recht komt

Direct contact “de korte lijn” staat bij ons en onze trainers centraal,

Onze Missie

Samen naar een optimaal eindresultaat!

Puursuc6 staat voor inhoudelijke expertise en resultaat. Deze expertise hebben wij de afgelopen 20 jaar opgebouwd binnen verschillende organisaties, de rode draad zijn de veiligheidsthema’s. Samen met de opdrachtgever werken wij toe naar een optimaal eindresultaat. Wij doen dit van uit onze adviesrol, welke we koppelen aan ontwikkeltrajecten, waar verschillende vormen van leren aanbod komen.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd binnen de GGZ waar wij ons bezig houden met HIC zorg, forensische zorg, suïcidepreventie programma’s, safewardsprogramma’s, train de trainer programma’s. Wij doen dit van uit een moderne netwerk organisatie, direct in contact met de klant.

Wij zijn trots op ons team wat op een pure weg ontwikkeld naar uw suc6.

Waarom kiezen voor Puur Suc6

Er zijn diverse redenen waarom een samenwerking en/of trainingen door Puur Suc6 een goed idee is, hieronder wat voorbeelden.
Coaching on the job
Wij combineren inhoudelijke “vakkennis” met interactieve vormen van opleiden en coachen, waardoor de ontwikkeling van medewerker en organisatie (eenheid) tot zijn recht komt
Ruim 20 jaar ervaring
Wij hebben onze expertise in de afgelopen 20 jaar opgebouwd binnen verschillende organisaties, de rode draad zijn veiligheidsthema's.
Unieke combinatie
Wij stellen de opleidingsprogramma’s samen waarbij verschillende expertise worden samen gebracht.
duurzame ontwikkeling
Onze leerinterventies zijn dan gericht op langdurende ontwikkeling en wij plannen interventies welke ondersteunend zijn aan deze wijze van leren en ontwikkelen.