Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling bij coaching on the job

Het voeren van bijvoorbeeld beoordelingsgesprekken verloopt stroef. Of een medewerker vindt het een uitdaging om met complex gedrag als agressie of depressie om te gaan. Leren op de werkvloer is dan effectief en doeltreffend. Met persoonlijke aandacht krijgt iemand de juiste kwaliteiten en vaardigheden sneller onder de knie. Train uw persoonlijke ontwikkeling tijdens coaching on the job.

[BUTTON] Download de brochure

Effectieve aanpak op maat

Bij coaching on the job lopen wij een gedeelte van de dag met u mee op uw werk. We bekijken uw aandeel, houding, gedrag, communicatie en de beslissingen die u neemt. Op basis van deze observaties en uw persoonlijke ontwikkelingsvraag leren wij u de juiste technieken en vaardigheden die bij u aansluit.

Ondervinding is de beste leermeester. Wij houden u daarom een spiegel voor. Zo triggeren wij u om zelf na te denken over alternatief gedrag of andere oplossingen bij de obstakels die u tegenkomt. Wij sturen bij waar nodig, maar laten u het ontdekkingsproces zelf doorlopen. Deze praktische begeleidingsvorm is daarom zeer effectief.

Met coaching on the job:

  • Pakt u uw obstakels op de werkvloer aan
  • Traint u uw persoonlijke ontwikkeling
  • Pikt u de kennis snel op
  • Leert u effectief en blijvend uw handelen verbeteren
 
 

Neem contact op

oe onmisbare vaardigheden op voor een veiligere werkplek in de zorg. Ontdek samen met ons de mogelijkheden.