Martijn van Agtmaal

  • info@puursuc6.nl

Martijn van Agtmaal

Trainer Puur Suc6

Zorgtrainer Martijn van Agtmaal biedt concrete en doelgerichte handvatten voor uw veiligheidsvraagstuk. Maak kennis met de lichaamstaalexpert van Puur Suc6.

0 Courses
NAN Rating

Personal Summary

Een vraag kan meerdere antwoorden hebben. Martijn vindt altijd de juiste die bij uw zorgorganisatie past. De ervaren zorgtrainer houdt jullie met concrete voorbeelden en doelgerichte oefeningen tot het einde bij de les. Maak kennis met Martijn.

Wat onderscheidt Martijn?

  • Maakt van zijn kennis van lichaamstaal een vertaalslag naar uw zorgorganisatie
  • Bespreekt uw wensen voor een unieke maatwerk training
  • Geeft praktijkgerichte voorbeelden waar u écht mee uit de voeten kunt
  • Werkt evidence based en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten

Verbale en non-verbale communicatie

U kan alleen een crisissituatie voorkomen en de-escaleren als u weet hoe die zich ontwikkelt. Martijn brengt jullie hier alles over bij en laat jullie zelf de impact van verbale en non-verbale communicatie ervaren. De zorgtrainer is gespecialiseerd in lichaamstaal en leert jullie betere, persoonlijke verbindingen met jullie patiënten te leggen.

Oefenen met praktijkvoorbeelden

Martijn formuleert alles zo helder mogelijk met voorbeelden en wetenschappelijke onderzoeken. Want als hij u vertelt dat u beter een lage of juist hoge stem moet gebruiken in een crisissituatie, is het fijn om te weten waarom dat moet. En door zelf te ervaren tijdens een oefening wat de impact van ‘emotional expression’ is, pikt u kennis sneller op. Zo wandelt u de deur uit met nieuwe informatie die u niet snel vergeet.

Actief aan de slag

Fysiek handelen in uw zorgorganisatie is pittige kost. Daarom richt Martijn zijn trainingen luchtig in. De opbouw van theorie naar praktijk verplaatst zich op jullie tempo. En uren lang stil op een stoel zitten is aan niemand besteed, dus zet de zorgtrainer jullie graag in beweging. Hij trapt de dag daarom altijd af met een actieve oefening.

Maatwerk training naar uw wensen

De inhoud van de training stemt Martijn haarfijn met jullie af. Zo neemt hij graag met u contact op om de wensen door te spreken. Wanneer die wensen in de loop van de training veranderen, gaat hij daar flexibel mee om. Door goed te luisteren en jullie alle aandacht te geven, creëert hij een unieke training. Op die manier wandelen jullie de deur uit met kennis waar jullie écht iets aan hebben.

Taught Courses